Onze visie

Wij zijn Karen en Lynn, samen hebben wij in juli 2018 Karly’s opgericht. Die knappe vrouw in het in midden is Manuela, zij maakt sinds januari 2021 fulltime deel uit van ons team. Met drie hebben we dezelfde sterke visie. Wij hechten heel veel belang aan kwaliteit boven kwantiteit, we vinden het belangrijk om naar jou wens te luisteren en zullen dit uitgebreid bespreken alvorens we van start gaan. Ons doel is dat jij met een kapsel naar huis gaat dat goed bij jouw gelaat past, maar vooral ook bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. We geven jou graag het juiste advies zodat je hetzelfde resultaat ook thuis kan bekomen. Hierbij is productkeuze heel belangrijk, daarom werken wij met Milk_shake en Bellàpierre. Betaalbare en eerlijke producten op natuurlijke basis, zonder schadelijke stoffen en niet getest op dieren. Naast de productkeuze vinden we opleidingen ook zéér belangrijk. Zo volgden we al vele opleidingen omtrent bruidskapsels en bruidsmake-up, balayage- en ombre-technieken en snitcursusssen. We scholen ons elk jaar intensief bij zodat we up-to-date blijven met de laatste nieuwe trends. We hopen je snel in ons gezellig en sfeervol salon te ontmoeten!


Ons team

Karen
Zaakvoerder

Ik ben een enthousiaste flapuit en hou van sporten, koken en gezellige momentjes met mijn lief Glenn en ons zoontje Kamil. Ook tijd doorbrengen met vrienden en familie vind ik super belangrijk. Ook ben ik het baasje van onze salonhond Modest. Mijn passie zit vooral in het creatief opsteken en make-up maar dit gebeurt natuurlijk niet elke dag dus dat totaalbeeld geef ik ook graag bij kleuren, knippen en afwerken naar jouw wens. Ik geniet vooral van de gezellig babbels en dat je met een grote glimlach het salon buiten wandelt. 

Lynn
Zaakvoerder

Ik ben een positieve en goedlachse mama van twee lieve dochters Juliette en Cilou en ben getrouwd met Niels. In mijn vrije tijd ga ik vaak shoppen, ben ik altijd in de snoepkast te vinden en ben ik graag creatief bezig. Die creativiteit uit zich ook in het kapsalon. Ik ben graag bezig met het fijne werk zoals balayages en make-up maar uiteraard is knippen en stylen ook een groot onderdeel hiervan. Het leuke aan mijn job is dat ik een luisterend oor kan bieden waardoor je met een goed gevoel de deur uitgaat, zowel vanbinnen als vanbuiten. 

 

 

Manuela
Fulltime teamlid

Ik ben een open en sociale spring-in’t-veld.

Buiten dat ik een enorme dierenvriend ben, word ik ook zéér gelukkig van een dansje, grapje en een glaasje rosé. Ik ben een echte all-round kapster en vind het leuk om zowel mannen als vrouwen verder te helpen. Aan communicatie hecht ik veel waarde, de klant begrijpen om zijn of haar wens zo goed mogelijk te kunnen realiseren is mijn doel. Bij mij kan je echt jezelf zijn. Dit wil ik ook naar voor brengen in jouw kapsel.