Botox/magic/keratine

Is jouw haar pluizig, dof en kan het wel een opkikkertje gebruiken?
Of sta jij elke ochtend uren in de badkamer om die vervelende krullen of slag uit je haar te krijgen?

Dan is een botox, magic of keratinebehandeling zéker iets voor jou!

Wat is het?
Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit bijvoorbeeld in je haar, huid en nagels. Het zorgt voor kracht en flexibiliteit en staat gekend om zijn herstellende eigenschappen. Keratine-proteïnes zijn de essentiële bouwstenen voor sterk en gezond haar. Dankzij onderstaande behandelingen wordt je haar tot diep in de kern gevoed en verbeterd. Bij ons in het kapsalon hebben we 3 verschillende keratinebehandelingen, voor elk wat wils dus!

Welke verschillende behandelingen zijn er?

 • Botoxbehandeling:
  Dit is een anti-pluisbehandeling. Je haar wordt tot 90% gladder maar je krul of slag is niet volledig weg. Je haar voelt zachter, is enorm glanzend maar behoudt het volume. Deze behandeling is ideaal als je haar een opkikker kan gebruiken maar je het niet volledig stijl wenst. Brushen of stijlen wordt kinderspel! Deze behandeling kan eigenlijk voor iedereen.
 • Magicbehandeling:
  Deze behandeling is voor de zeer droge of beschadigde haartypes . Het herstelt en repareert het haar en geeft je haren de nodige vitaliteit en glans terug. Je haar valt volledig glad, brushen of stijlen is (bijna) niet meer nodig.
 • Keratinebehandeling:
  Deze behandeling is voor klanten met dik en hardnekkig pluizend/krullend haar die het volledig glad wensen zonder volume. Let op: deze is niet geschikt voor beschadigd haar!
  Belangrijk om te weten is dat wij steeds jouw wensen bespreken als je bij ons in de kappersstoel zit. We bepalen aan de hand daarvan welke behandeling het beste bij jou en je haartype past en welke we toepassen. Zo bekomen we de beste resultaten.

Hoelang blijft zo’n behandeling?
Met de juiste naverzorging blijft dit ongeveer 3-5 maanden. Dit is sterk afhankelijk van hoevaak je je haar wast en hoe je je haar thuis verzorgt. Je zal merken dat je na verloop van tijd terug meer werk zal hebben met het in model brengen van je haar.

Hoelang duurt zo’n behandeling?
We zijn eerlijk, je moet er iets voor over hebben! Je zit zéker ruim 3 uur bij ons in het kapsalon. Maar met een lekker drankje en een wauw-eindresultaat ben je dat snel vergeten ;).

Prijzen per behandeling*
Botox kort: €170
Botox halflang: €200
Botox lang: €250
Magic of Keratine kort: €195
Magic of Keratine halflang: €245
Magic of Keratine lang: €300
*Deze prijzen zijn een indicatie, indien je zeer dik/lang haar hebt en/of we product moeten bijmaken wordt er een meerprijs aangerekend. De prijzen zijn steeds inclusief handdrogen en exclusief snit.

Before & after