Frequently Asked Questions

Verzenden & Ontvangen

Je betaalt standaard 4,95 euro verzendkosten. Boven de 60,00 euro verzenden wij gratis. Je kan er ook voor kiezen je bestelling op te halen, dan betaal je geen verzendkosten.

Neen, op dit moment is het nog niet mogelijk om je pakketjes naar het buitenland te laten verzenden.

Tijdens de lockdown-periode hebben wij vaste ophalingsmomenten op dinsdag en vrijdag van 09u tot 12u. Op donderdag van 12u tot 16u.

Contacteer ons zo snel mogelijk via telefoon of email. Wij bekijken wat we voor je kunnen doen.

Wanneer je na het plaatsen van een bestelling je leveringsadres wil wijzigen, neem je zo spoedig mogelijk contact op met ons via e-mail of telefoon. Indien je pakketje nog niet overhandigd is aan Bpost, passen we dit kosteloos voor je aan. Indien het pakketje reeds overhandigd is aan Bpost, kunnen we je adres helaas niet meer wijzigen.

Wij proberen je bestellingen binnen de 3 werkdagen te verwerken. Van zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een track&trace link om deze te volgen.

Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van Bpost. Helaas leveren zij niet in het weekend of op feestdagen. 

Contacteer ons zo snel mogelijk via telefoon of email. Wij zullen je zo spoedig mogelijk proberen verder helpen. Eventuele verzendkosten worden gedragen door Karly’s Hair And Care.

Betaling

Er kan veilig betaald worden met Bancontact, Belfius Direct Net, KBC, of ING Home Pay. Momenteel ondersteunen we nog geen extra betaalmiddelen.

Soms kan er gebruik gemaakt worden van kortingscodes. Deze dienen gebruikt te worden op de check-out pagina alvorens u de betaling autoriseert.