Algemene voorwaarden:

 

 1. Karly’s Hair And Care – Andreas Vesaliuslaan 8B – 2980 Zoersel – België 
  BTW: BE0695814949

 2. Al onze prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

 3. Bestellingen en betalingen
  Voor betaling kan gekozen worden uit volgende mogelijkheden:
  Betalingen via Bancontact, KBC, Belfius Direct Net, ING Home Pay. 
  Eventuele onjuistheden in de facturatie dienen door de klant direct aan Karly’s Hair And Care gemeld te worden, zodat fouten kunnen rechtgezet worden.

 4. Verzending
  Karly’s Hair And Care verzend enkel naar adressen in België gelegen. 
       
  Verzendingen gebeuren via Bpost met tracking voor alle pakketjes. 
       
  Vanaf een bestelling van 60€ zijn er geen verzendkosten naar België.

 5. Karly’s Hair And Care kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending via B-Post. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

 6. Recht om af te zien van de aankoop van de goederen
  De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

  De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Karly’s Hair And Care zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant.

  Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, in  originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen. De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen.

  Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper. 

 7. Omruilen
  Ben je niet tevreden over je product? Karly’s Hair And Care gaat voor je aan de slag!

  • 14 dagen bedenktermijn na ontvangst van je product.
  • Bij ruilen: verzenden we gratis het nieuwe product

  De kosten en het risico voor het terugzenden van de producten liggen uitsluitend bij de koper.
  Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn.

 8. Klachten
  Wij trachten om de aangeboden artikelen zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te verduidelijken aan de hand van foto’s.
  Indien er zich typfouten voordoen ( materiële vergissingen, misslagen), dan berust dit op een menselijke, onvrijwillige fout en kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.
  Echter zal Karly’s Hair And Care alles in werking stelling om een klacht ten gronde op te lossen in het voordeel van de klant.

 9. Privacy
  Gegevens van onze klanten worden niet aan derden doorgegeven. Karly’s Hair And Care mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. De deelnemer heeft het recht tot inzage van de gegevens die op hem/haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan.

 10. Eigendomsrecht
  Geen enkel gegeven of foto’s van onze site mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming